Ennaltaehkäisijä

Onko sydän- tai verisuonitaudit geeneissäsi? Voiko elämää jatkaa samalla tavalla vai tulisiko miettiä ennaltaehkäisyä? Ikä ja sukurasitus ovat sydän- ja verisuonitautien merkittävimpiä riskitekijöitä. Ennaltaehkäisyn ja sen tarpeen miettiminen yksin voi olla haastavaa ja epävarmuudessa oleminen ei ole miellyttävää elämistä. Auttava käsi voi olla tulevaisuuden kannalta hyväksi.

 

Mitä tapahtuu?

Sydän- ja verisuonitaudit ovat yleisiä sairauksia. Esimerkiksi sepelvaltimotautia esiintyy noin 3% Suomen väestöstä ja 12% on suuri riski sairastumiseen. Yksi merkittävimmistä riskitekijöistä on ikä ja perintötekijät. Tähän vaikuttaminen suoraan ei tietenkään ole mahdollista, mutta ennaltaehkäisyyn pystytään vaikuttamaan esimerkiksi sydänvalmennuksen kautta. 

 

Miten voimme auttaa?

Kattava sydänvalmennus on perusteellisesti tutkittu tehokas menetelmä vaikuttamaan sydän- ja verisuonitautien riskitekijöihin. Yleisimmät ennaltaehkäisyn keinot ovat liikunnan lisääminen ja elämäntapojen muuttaminen. Muutoksien toteuttaminen ja tehokkaan suunnitelmallisen, sekä säännöllisen liikunnan lisääminen voivat olla asioita, jotka eivät ole itsestäänselviä, jonka vuoksi me haluammekin tarjota ohjausta, neuvontaa ja suunnitelmallisuutta kattavaan sydänvalmennuksen toteuttamiseen.

 

Muutama sana Leapfysiosta

Leapfysio tarjoaa ennaltaehkäiseviä sydänvalmennuksia jotka auttavat sydänkuntoutujia selviytymään sydän- ja verisuonitauteihin liittyvistä haasteista ennen kuin niistä tulee ylivoimaisia.

Sydänkuntoutujat saavat käyttöönsä läsnä ja etänä tarjottavia sydämen terveyttä parantavia harjoituksia ja aiheeseen liittyviä materiaaleja. Sydänkuntoutujilla on myös mahdollisuus varata kahdenkeskisiä tapaamisia sydänfysioterapeutin kanssa aktiiviselle ohjaukselle ja neuvonnalle, jossa luodaan yksilöllinen suunnitelma sydänkuntoutukselle.

 

Oletko valmis investoimaan sydämeesi?

Täytä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä! Jos haluat kuulla enemmän, niin kirjoita lisätietoihin ”ennaltaehkäisy”.

4 + 15 =