Liikettä diabeetikolle

Liikunta on diabeetikolle tärkeää, mutta millaista liikuntaa tulisi tehdä? Kaikki varmasti auttaa, mutta mikä veisi minua parhaiten kohti helpompaa arkea? Diabetes voi olla pitkään osa elämää, ehkä itseensä keskittyminen on tällä hetkellä parasta.

 

Mitä tapahtuu?

Haluatko parantaa sydän- ja verenkiertoelimistö toimintaa, mutta et ole varma miten? Liikkuminen varmasti onnistuu helposti, mutta miten liikuntaa tulisi toteuttaa, että se parantaisi tehokkaasti insuliiniresistanssia, glukoositasapainoa ja keuhkojen toimintaa? Pienellä tuella, ohjauksella ja suunnitelmalla saadaan selviä tuloksia arkeen.

 

Miten voimme auttaa?

Leapfysion sydänfysioterapeuttien ohjauksessa saat työkaluja, kattavan sydänvalmennus suunnitelman diabeteksen hoitoon. Sydänvalmennus on pitkäaikainen, progressiivinen suunnitelma, jonka tarkoitus on vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistön, sekä keuhkojen toimintaa. Samalla paranee insuliiniresistanssi, glukoositasapaino ja kohonnut verenpaine.

 

Muutama sana Leapfysiosta

Leapfysio tarjoaa ennaltaehkäiseviä sydänvalmennuksia jotka auttavat sydänkuntoutujia selviytymään sydän- ja verisuonitauteihin liittyvistä haasteista ennen kuin niistä tulee ylivoimaisia.

Sydänkuntoutujat saavat käyttöönsä läsnä ja etänä tarjottavia sydämen terveyttä parantavia harjoituksia ja aiheeseen liittyviä materiaaleja. Sydänkuntoutujilla on myös mahdollisuus varata kahdenkeskisiä tapaamisia sydänfysioterapeutin kanssa aktiiviselle ohjaukselle ja neuvonnalle, jossa luodaan yksilöllinen suunnitelma sydänkuntoutukselle.

 

Oletko valmis investoimaan sydämeesi?

Täytä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä! Jos haluat kuulla enemmän, niin kirjoita lisätietoihin ”diabetes”.

11 + 8 =