Ohjausta etsivä

Onko sinulla ollut jo pidempään sydän- tai verisuonitauti, jota olet kuntouttanut itsenäisesti? Säännöllisellä työllä olet ehkä saanut hyvin tuloksia, mutta kaivertaako mieltäsi, että teetkö varmasti vielä oikeita asioita? Kaipaatko muutosta tiettyyn osa-alueeseen sydämen terveydessä, etkä tiedä kuinka sitä lähestyä? Välillä tulokset hidastuvat selkeän suunnitelman ja strategian puutteesta, jonka vuoksi niitä kannattaa luoda avun kanssa.

 

Mitä tapahtuu?

Sydän- ja verisuonitaudit voivat olla osa elämää ikuisesti. Elämäntapamuutos taudin alussa tuo usein isoja muutoksia omaan terveyteen, mutta usein muutoksien tuoma kehitys hidastuu. Tällöin kyseessä on usein liikunnan progressiivisuuden puute tai treenaaminen ei ole tiettyyn osa-alueeseen fokusoitunutta, esimerkiksi sydämen rasituksensietokykyyn. Pitkäaikaisessa sydänkuntoutuksessa suunnitelmallisuus ja säännöllisyys ovat tärkeitä.

Miten voimme auttaa?

Tietoa siitä, mihin sydämen kunnon osa-alueeseen tulisi tällä hetkellä keskittyä ja kuinka niitä kehitetään eivät ole välttämättä yleisessä tiedossa. Meidän ohjauksen, neuvonnan ja yksilöllisesti suunnitellun sydänvalmennuksen tarkoituksena on tuoda sinulle selvä suunta ja pitkäaikaisia tuloksia sydämen toimintakyvyn parantamiseksi. Me haluamme olla tukenasi tässä pitkäaikaisessa prosessissa ja auttaa sinua löytämään elämäntilanteeseesi sopivan suunnitelman kuntoutumiselle.

 

Muutama sana Leapfysiosta

Leapfysio tarjoaa ennaltaehkäiseviä sydänvalmennuksia, jotka auttavat sydänkuntoutujia selviytymään sydän- ja verisuonitauteihin liittyvistä haasteista ennen kuin niistä tulee ylivoimaisia.

Sydänkuntoutujat saavat käyttöönsä läsnä ja etänä tarjottavia sydämen terveyttä parantavia harjoituksia ja aiheeseen liittyviä materiaaleja. Sydänkuntoutujilla on myös mahdollisuus varata kahdenkeskisiä tapaamisia sydänfysioterapeutin kanssa aktiiviselle ohjaukselle ja neuvonnalle, jossa luodaan yksilöllinen suunnitelma sydänkuntoutukselle.

 

Oletko valmis investoimaan sydämeesi?

Täytä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä! Jos haluat kuulla enemmän, niin kirjoita lisätietoihin ”suunta”.

 

10 + 2 =