Painetta laskemassa

Onko verenpaineet korkealla? Onko lääkäri kehottanut laskemaan verenpainetta ja lisäämään liikuntaa? Korkean verenpaineen liikunnallinen kuntoutus on pitkäaikainen prosessi. Aktiivinen tuki ja ohjaus sen aikana voi olla isoin apu tulokselliselle muutokselle.

 

Mitä tapahtuu?

Iän myötä verenpaine kohoaa valtaosalla ihmisistä ja kohonnut verenpaine on maailmanlaajuisesti merkittävin terveitä elinvuosia vähentävä riskitekijä. Noin kahdella miljoonalla suomalaisella on kohonnut verenpaine, joka altistaa sydän-ja verisuonitaudeille. Aktiivisella liikunnalla pystytään laskemaan verenpainetta jopa 8/5mmHG henkilöillä, joilla on kohonnut verenpaine. Kohonneen verenpaineen ehkäisy ja hoito on pitkäaikainen prosessi, jossa säännöllisyys ja suunnitelmallisuus ovat tuloksellisuuden keskiössä.

 

Miten voimme auttaa?

Kohonnutta verenpainetta voidaan laskea tehokkaasti. Yksilöllisesti suunniteltu kattava sydänvalmennus on tehokas ja tuloksia tuova tapa laskea kohonnutta verenpainetta. Leapfysion sydänfysioterapeuttien avulla opit hallitsemaan kohonnutta verenpainetta ja ennaltaehkäistä tulevia sydän- ja verisuonitauteja.

 

Muutama sana Leapfysiosta

Leapfysio tarjoaa ennaltaehkäiseviä sydänvalmennuksia, jotka auttavat sydänkuntoutujia selviytymään sydän- ja verisuonitauteihin liittyvistä haasteista ennen kuin niistä tulee ylivoimaisia.

Sydänkuntoutujat saavat käyttöönsä läsnä ja etänä tarjottavia sydämen terveyttä parantavia harjoituksia ja aiheeseen liittyviä materiaaleja. Sydänkuntoutujilla on myös mahdollisuus varata kahdenkeskisiä tapaamisia sydänfysioterapeutin kanssa aktiiviselle ohjaukselle ja neuvonnalle, jossa luodaan yksilöllinen suunnitelma sydänkuntoutukselle.

 

Oletko valmis investoimaan sydämeesi?

Täytä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä! Jos haluat kuulla enemmän, niin kirjoita lisätietoihin ”paine”.

6 + 4 =