Sepelvaltimotauti hallintaan

Sepelvaltimotautia ei koskaan odoteta ja nyt voi tuntua kuin matto olisi vedetty jalkojen alta? Ahdistuksen tunne täyttää elämän ja valtaa ajatukset? Joskus odottamattomat tapahtumat saavat meidät menettämään tasapainomme ja turvallisuuden tarve on isompi kuin koskaan. Otetaan sepelvaltimotauti hallintaan.

 

Mitä tapahtuu?

Todettu sepelvaltimotauti mullistaa elämää ja usein selvä muutos elämäntapoihin on tarpeen. Pelko ja ahdistus taudin todentamisen jälkeen ovat yleisiä, varsinkin liittyen mitä uskaltaa tehdä arjessa ja miten taudin hoitaminen aloitetaan turvallisesti. Ohjeistukset sairaaloista ovat loistavia, mutta pitkäaikainen tuki kuntoutuksessa on usein enemmän kuin tarpeen.

 

Miten voimme auttaa?

Sepelvaltimotaudin yleisimpiä hoitokeinoja on konservatiivinen hoito, eli elämäntapoihin vaikuttavat muutokset. Näistä varsinkin liikunnan lisääminen sydämen vahvistamiseksi on erityisen tärkeää. Me haluammekin auttaa sinua löytämään turvallisen, miellyttävän ja motivoivan tavan kuntouttaa sydäntäsi kattavan sydänvalmennuksen avulla.

 

Muutama sana Leapfysiosta

Leapfysio tarjoaa ennaltaehkäiseviä sydänvalmennuksia jotka auttavat sydänkuntoutujia selviytymään sydän- ja verisuonitauteihin liittyvistä haasteista ennen kuin niistä tulee ylivoimaisia.

Sydänkuntoutujat saavat käyttöönsä läsnä ja etänä tarjottavia sydämen terveyttä parantavia harjoituksia ja aiheeseen liittyviä materiaaleja. Sydänkuntoutujilla on myös mahdollisuus varata kahdenkeskisiä tapaamisia sydänfysioterapeutin kanssa aktiiviselle ohjaukselle ja neuvonnalle, jossa luodaan yksilöllinen suunnitelma sydänkuntoutukselle.

 

Oletko valmis investoimaan sydämeesi?

Täytä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä! Jos haluat kuulla enemmän, niin kirjoita lisätietoihin ”sepelvaltimotauti”.

 

13 + 7 =

Luotettavia lähteitä ja asiantuntijoita sepelvaltimotautiin:

Terveyskirjasto, https://www.terveyskirjasto.fi
Käypä-Hoito suositukset, https://www.kaypahoito.fi
Sydänliitto, https://sydan.fi

Lue artikkelistamme tarkemmin, kuinka saadaan sepelvaltimotauti hallintaan:
Sepelvaltimotauti ja sen hoito, https://www.leapfysio.fi/sepelvaltimotauti-ja-sen-hoito/