SYDÄNKUNTOUTUJAT

Uusi sairastaja

Saitko juuri diagnoosin sydän- tai verisuonitaudista? Tuntuuko tämä muutos omaan elämään pelottavalta ja epävarmalta? Uudet sairaudet eivät ole koskaan toivottuja ja voivat tuntuvan rajoittavan elämää ja tulevaisuutta epävarmaksi luovaa. Tällöin kannattaa pyytää apua turvallisen tien löytämiseksi.

 

Lue lisää

Ohjausta etsivä?

Onko sinulla ollut jo pidempään sydän- tai verisuonitauti, jota olet kuntouttanut itsenäisesti? Säännöllisellä työllä olet saanut hyvin tuloksia, mutta mieltä kaivertaa teetkö varmasti oikeita asioita vielä? Kaipaatko muutosta tiettyyn osa-alueeseen, etkä tiedä kuinka sitä lähestyä? Välillä tulokset hidastuvat selkeän suunnitelman ja strategian puutteesta, jonka vuoksi niitä kannattaa luoda avun kanssa.

Lue lisää

Ennaltaehkäisijä

Onko sydän- tai verisuonitaudit geeneissäsi? Voiko elämää jatkaa samalla tavalla vai tulisiko miettiä ennaltaehkäisyä? Ikä ja sukurasitus ovat sydän- ja verisuonitautien merkittävimpiä riskitekijöitä. Ennaltaehkäisyn ja sen tarpeen miettiminen yksin voi olla haastavaa ja epävarmuudessa oleminen ei ole miellyttävää elämistä. Auttava käsi voi olla tulevaisuuden kannalta hyväksi.

Lue lisää

Sepelvaltimotauti hallintaan

Sepelvaltimotautia ei koskaan odoteta ja nyt voi tuntua kuin matto olisi vedetty jalkojen alta? Ahdistuksen tunne täyttää elämän ja valtaa ajatukset? Joskus odottamattomat tapahtumat saavat meidät menettämään tasapainomme ja turvallisuuden tarve on isompi kuin koskaan.

Lue lisää

Painetta laskemassa

Onko verenpaineet korkealla? Onko lääkäri kehottanut laskemaan verenpainetta ja lisäämään liikuntaa? Korkean verenpaineen liikunnallinen kuntoutus on pitkäaikainen prosessi. Aktiivinen tuki ja ohjaus sen aikana voi olla isoin apu tulokselliselle muutokselle.

Lue lisää

Liikettä diabeetikolle

Liikunta on diabeetikolle tärkeää, mutta millaista liikuntaa tulisi tehdä? Kaikki varmasti auttaa, mutta mikä veisi minua parhaiten kohti helpompaa arkea? Diabetes voi olla pitkään osa elämää, ehkä itseensä keskittyminen on tällä hetkellä parasta.

Lue lisää

TERVEYSLIIKKUJAT

Sydänkuntoa kohottamassa

Tuleeko liikuttua useasti, mutta toivoisit selvää kehitystä sydämen kuntoon?   Lenkkeily ja pyöräily varmasti parantavat sitä, mutta millaisia määriä niitä tulisi tehdä ja kuinka kovaa? Kuinka paljon aikaa tulisi varata harjoitteluun? Nyt on hyvä aika keskittyä sydämen kehitykseen.

Lue lisää

Uusia tuulia

Uutta suuntaa liikunnalle etsimässä? Tuntuuko vanha tuttu liikunta epämotivoivaksi ja mielummin jättäisit sen välistä? Halu muutokselle ja uudelle ovat normaali osa elämää, mutta ne välillä pudottavat meidät kyydistä. Välillä askel kohti uusia tuulia tuntuu juuri siltä mitä kaivattiin.

Lue lisää

Tuloksia etsimässä

Liikunta on vankka osa elämää, mutta mietityttääkö tuloksien puute? Onko oma harjoittelu ollut pitkään samankaltaista ja paikoillaan junnaavaa? Epäilys siitä, teetkö asioita oikein, tarpeeksi tai likaa voi alkaa kalvaa mieltä. Jos tuntuu siltä, että olet jumissa, jonkun muun apu voi olla tarpeellista.

Lue lisää

Mietityttääkö, mikä palvelu sopisi sinulle parhaiten? Varaa itsellesi 0€ alkukonsultaatio tästä!

13 + 12 =