Uusia tuulia

Liikunta on vankka osa elämääsi, mutta mietityttääkö tuloksien puute? Onko oma harjoittelu ollut pitkään samankaltaista ja paikoillaan junnaavaa? Epäilys siitä, teetkö asioita oikein, tarpeeksi tai likaa voi alkaa kalvaa mieltä. Jos tuntuu siltä, että olet jumissa, jonkun muun apu voi olla tarpeellista

 

Mitä tapahtuu?

Sydän niinkuin muukin kehomme tottuu harjoittelun tuomaan ärsykkeeseen. Ennen pitkään kehityksen sijaan ne alkavat etsiä keinoja taloudellisempaan tekemiseen ja kehittyminen hidastuu. Tällöin järkevä harjoittelun muuttaminen suunnitelman avulla on usein hyödyksi tuloksien saamiseksi.

 

Miten voimme auttaa?

Leapfysion asiantuntijat ovat erikoistuneet sydämen toimintakyvyn kehittämiseen. Sinun kanssasi yksilöllisesti luotu suunnitelma sydänvalmennukseen varmasti tuo uusien harjoitusmuotojen lisäksi myös selkeitä tuloksia omaan sydämesi kuntoon!

 

Muutama sana Leapfysiosta

Leapfysio tarjoaa ennaltaehkäiseviä sydänterveyteen liittyviä palveluja, jotka auttavat sydänkuntoutujia selviytymään sydän- ja verisuonitauteihin liittyvistä haasteista ennen kuin niistä tulee ylivoimaisia.

Sydänkuntoutujat saavat käyttöönsä läsnä ja etänä tarjottavia sydämen terveyttä parantavia harjoituksia ja aiheeseen liittyviä materiaaleja. Sydänkuntoutujilla on myös mahdollisuus varata kahdenkeskisiä tapaamisia sydänfysioterapeutin kanssa aktiiviselle ohjaukselle ja neuvonnalle, jossa luodaan yksilöllinen suunnitelma sydänkuntoutukselle.

 

Oletko valmis investoimaan sydämeesi?

Täytä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä! Jos haluat kuulla enemmän, niin kirjoita lisätietoihin ”tuloksia”.

3 + 10 =