Uusi sairastaja

Saitko juuri diagnoosin sydän- tai verisuonitaudista? Tuntuuko tämä muutos omaan elämään pelottavalta ja epävarmalta? Uudet sairaudet eivät ole koskaan toivottuja ja voivat tuntuvan rajoittavan elämää ja tulevaisuutta epävarmaksi luovaa. Tällöin kannattaa pyytää apua turvallisen tien löytämiseksi

 

Mitä tapahtuu?

Sydän- ja verisuonitaudit muuttavat elämää merkittävästi. Pelon tunne ja ahdistus ovat normaaleja reaktioita ja on ok todeta niiden läsnäolo. Sydämen ja keuhkojen kunnon kehittäminen on kannattavaa lähes aina, mutta uuden sairastajan yksilöllisyyden vuoksi liikuntamuotoja kannattaa miettiä. Usein kuntoutus on pitkäaikainen prosessi, jossa säännöllisyys ja suunnitelmallisuus ovat tärkeitä.

 

Miten voimme auttaa?

Pelko ja ahdistus liikkumisesta voivat rajoittaa tekemistä paljon. Meidän ohjauksen, neuvomisen ja ohjattujen liikuntamuotojen avulla saat enemmän uskallusta ja varmuutta itseesi. Me haluamme olla tukenasi tässä pitkäaikaisessa prosessissa ja auttaa sinua löytämään elämäntilanteeseesi sopivan suunnitelman kuntoutumiselle.

 

Muutama sana Leapfysiosta

Leapfysio tarjoaa ennaltaehkäiseviä sydänterveyteen liittyviä palveluja, jotka auttavat sydänkuntoutujia selviytymään sydän- ja verisuonitauteihin liittyvistä haasteista ennen kuin niistä tulee ylivoimaisia.

Sydänkuntoutujat saavat käyttöönsä läsnä ja etänä tarjottavia sydämen terveyttä parantavia harjoituksia ja aiheeseen liittyviä materiaaleja. Sydänkuntoutujilla on myös mahdollisuus varata kahdenkeskisiä tapaamisia sydänfysioterapeutin kanssa aktiiviselle ohjaukselle ja neuvonnalle, jossa luodaan yksilöllinen suunnitelma sydänkuntoutukselle.

 

Oletko valmis investoimaan sydämeesi?

Täytä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä! Jos haluat kuulla enemmän, niin kirjoita lisätietoihin ”sydän”.

 

7 + 12 =