Uusia tuulia

Uutta suuntaa liikunnalle etsimässä? Tuntuuko vanha tuttu liikunta epämotivoivaksi ja mielummin jättäisit sen välistä? Halu muutokselle ja uudelle ovat normaali osa elämää, mutta ne välillä pudottavat meidät kyydistä. Välillä askel kohti uusia tuulia tuntuu juuri siltä mitä kaivattiin.

 

Mitä tapahtuu?

Välillä samat treenit eivät maistu enään samalla tavalla. Tunne muutoksen tarpeesta on yleistä ja muutos yleensä kasvattaa motivaatiota liikkumiseen. Haastavuuden puute saattaa pitää sinua paikallaan ja haastavuuden löytäminen ei välttämättä ole itsestään selvyys.

 

Miten voimme auttaa?

Muutoksien tuominen liikkumiseen on enemmän kuin kannattavaa. Näin kehomme kehittyy aktiivisesti ja toimintakykymme on entistä parempi. Leapfysion Sydänvalmennuksessa olevat liikuntamuodot todennäköisesti hieman vieraampia, jonka vuoksi niiden tuoma haastavuus nostattaa mielenkiinnon ja motivaation tekemiseen! Tuloksellinen ja säännöllinen harjoittelu Sydänvalmmennuksen muodossa tuo varmasti uutta perspektiiviä omaan tekemiseen.

 

Muutama sana Leapfysiosta

Leapfysio tarjoaa ennaltaehkäiseviä sydänterveyteen liittyviä palveluja, jotka auttavat sydänkuntoutujia selviytymään sydän- ja verisuonitauteihin liittyvistä haasteista ennen kuin niistä tulee ylivoimaisia.

Sydänkuntoutujat saavat käyttöönsä läsnä ja etänä tarjottavia sydämen terveyttä parantavia harjoituksia ja aiheeseen liittyviä materiaaleja. Sydänkuntoutujilla on myös mahdollisuus varata kahdenkeskisiä tapaamisia sydänfysioterapeutin kanssa aktiiviselle ohjaukselle ja neuvonnalle, jossa luodaan yksilöllinen suunnitelma sydänkuntoutukselle.

 

Oletko valmis investoimaan sydämeesi?

Täytä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä! Jos haluat kuulla enemmän, niin kirjoita lisätietoihin ”Muutos”.

13 + 6 =